Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Top 5 outfit zenei fesztiválok trendlovasainak

2019. augusztus 09. 08:41 - Zsanett Bolgár

A zenei fesztiválok lehetőséget adnak arra, hogy a legvadabb álmaink divatjait kipróbálhassuk egy éjszaka erejéig. A merész választások, a trendi outfitek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kitűnj az ilyenkor nem oly kicsi tömegből egy-egy pillanatra. Összeszedtem néhány ötletet az idei nyári fesztiválozáshoz inspirációnak.
Az ötlet arra, hogy gyűjtsem össze, mit is viselnek szívesen a fiatalok, akkor jött, amikor a kedvenc magyar fesztiválunk, a Sziget éjszakába torkolló dübörgését hallgattam a megszokott, csendes budai csillagfényes nyugodt alvás helyett reggelig. A legjobb dolgok úgyis akkor születnek, amikor kilépünk a komfortzónánkból.

img_4914.PNG


Nézzünk sorra 5 olyan divatos összeállítást, amibe biztosan belefuthattok bármilyen zenei koncerten, fesztiválon, vagy akár most a Szigeten is.

1. Szellős, mintás ingek

Mivel a fesztiválok zöme nyáron zajlik, így a lenge, áteresztő, könnyen levehető, letéphető (ha épp csobbanni szeretnénk a kánikulában vagy egyéb dolgokra is vágyunk) ingek mindig jó választásnak tűnnek akár csajokról, akár pasikról van szó. Idén a Hawaii minták, színek, krikszkrakszok dominálnak, így ne lepődjünk meg, ha a farmer rövidnadrág felett merőben elképesztő minták tódulnak a szemünk elé. Találkozhatunk flamingókkal, hullámokkal, nagy zöld levelekkel, gyümölcsökkel és protrékkal egyaránt. Ne hagyd le a napszemüveget és a szalmakalapot sem!

img_4915.jpg
2. Neon

A különcöknek jó hír, hogy a neon is hódító körútra indult. Ebben az évben az élénk neon árnyalatok is visszatértek, hogy borzolják a kedélyeket. Az elmúlt években inkább a pasztell színek domináltak, de idén a legmerészebbeké a főszerep, már nem félünk magunkra aggatni feltűnő stílusokat és színeket.

img_4916.jpg
3. Leopárd nyomtat

Valahogy nem tud kimenni a divatból…A leopárd minta…Úgy tűnik, nemcsak a divat történelmébe ívódott bele, hanem a jövőt is meghatározza. Ki érti ezt? Az biztos, hogy a fesztiválokon szép számmal képviselteti magát a minta. Maxi ruhák, mini ruhák, felsők és szoknyák, az biztos, hogy nem tévedsz nagyot, ha magadra öltöd a macskanyomatot!

img_4917.jpg
4. Mi, habár ketten vagyunk, egyek vagyunk divat

Az unisex ruhák is hódítanak, ha ugyanolyan ruhába öltözünk, mint a barátaink vagy a szerelmünk, akkor azt sugalljuk, hogy egységet alkotunk, egyek vagyunk és te pedig nem tartozol közénk… Na jó, ez egy kicsit durva megközelítés, de mindenképpen az összetartozás igénye jelenik meg itt. Szerencsére már az üzletek szép számmal kínálnak unisex darabokat.

img_4918.jpg

5. Flitterek és ragyogás

Az idei fesztiválokon feltűnnek a csillogó flitterek és kiegészítők is. Ünnepi köntösbe öltöztethetjük a világot. Ragyogj ki a tömegből, csillogd át az éjszakát, és öltözz flitterbe tetőtől talpig! Még így sem fogsz gynút kelteni, hogy lehet, rossz helyre tévedtél.

img_4919.jpg
Nincs más hátra, mint előre, és kiválasztani a szezon legtrendibb outfitjét és egy hatalmasat bulizni Magyarországon szép számmal jelen lévő fesztiválokon vagy válogatni a külföldi kínálatból, és megmutatni, hogy igen, a magyarok tudnak bulizni és öltözködni is! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr3215002008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luiz Hemilton 2019.08.11. 00:50:10

Az outfit magyar megfeleloje a viselet. Hasznald batran!
süti beállítások módosítása