Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Fortnite őrület - berobbant a 3. évad

2020. június 22. 15:34 - Zsanett Bolgár

A Fortnite videójáték, a videójátékok egyik éllovasa új évadjának megnyitóján volt szerencsém részt venni nem is olyan rég. Minimum fél órával hamarabb kellett bekapcsolódni a játékba, mert aki nem tette, az lemaradt róla, maximum a leggyorsabb Youtuberek villámgyorsan feltöltött videóin keresztül élvezhette a nyitást.

378b01d9-7625-4db9-aea7-221f25ff248d.png

Azon szerencsések közé tartoztam fiús gamer család lévén, hogy élőben, a játékon belülről követhettem végig az eseményeket. Érezhető volt a hatalmas energiahullám, amint több millió felhasználó lélegzetét visszafojtva várja, hogy megérkezzen a hatalmas vihar a játékba, és kezdetét vegye az új évad.

 

Azt, hogy miről fog szólni az évad, csak az nem tudta, aki becsukta a szemeit, hiszen folyton folyvást előugrott Youtube-on a trailer és nagy Fortnite rajongók napi szinten osztottak meg spoilereket a témában. Marketing szemmel is figyeltem az eseményeket, és azt kell, hogy mondjam, nagyon eltalálták a reklám szakemberek az indulást. Nem különösebben érdekelnek a videójátékok, de még így is izgatottan ültem le a férjem és a fiam mellé, akik az indulásig számolták a napokat, órákat, perceket, követték a folyamatosan csúsztatott bemutatóról készült híreket. Aki eddig nem is játszott, most biztos kedvet kapott hozzá, annyiszor láthatta a figyelemfelkeltő reklámokat. 

 

Vegyük sorra, minek lehettünk szem- és fültanúi a nyitásnál:

Egy robbanás indította el a Fortnite új szezonját, majd jött egy óriási vihar, ami magával hozta az áradást. Azóta a játék nagy része víz alá került, és új területek nyíltak meg a játékosok előtt. Úszó épületekkel és cápafogattal is beerősített a játék. Valljuk be, tényleg nagyon menő egy cápát kormányozni! Az elsüllyesztett város pedig már Atlantisz eltűnése óta tartja lázban a misztikumokat kedvelőket, így nagyon nem foghattak mellé a készítők.

b99d829a-9108-49f2-9bc3-e7c6a97b9cfd.jpeg
Az új évaddal új szuperhős is jött. A zsebpénz java része elkölthető az új figurákra és természetesen a főhős Aquamanre is. Jason Momoa-ból játékkarakter lett! Lehet, hogy a hölgyeket is szeretnék megnyerni maguknak? Engem megvettek, szóval jó az irány! Mostmár nincs más hátra, mint játszani és birtokba venni a rejtélyes vízivilágot a játék új küldetésein keresztül! Izgalmasnak ígérkezik, és már látom előre, hogy esős időben, milyen gyorsan fognak fejlődni az új karakterek a megnövekedett játékidőnek köszönhetően.

c79541d5-accb-4463-9e93-368eebb8ae34.png

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr2415907266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása