Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Télapó itt van...a csomagoláson!

2014. december 04. 23:00 - Zsanett Bolgár

Ha szeretnéd, ha nem vagy rá kíváncsi, mindenképpen megkapod...A termékek a december közeledtével ünnepi díszbe öltöznek. Télapó és a rénszarvasai köszönnek vissza ránk az üdítős soron végigballagva a hipermarketben vagy csak ha beugrunk egy teára egy közeli kávézóba.

Mindenképpen izgalmas minden évben, hogy a gyártók és reklámszakembereik milyen figyelemfelkeltő, évek múltán is jól felismerhető és azonosítható díszbe álmodják meg termékeiket. Valamelyik kiemelkedően jól sikerül, valamelyik viszont a felejtés óceánjába merül.

Összeszedtünk Nektek néhány csomagolást, amelyek akár inspirációként is szolgálhatnak alkotásaitokhoz vagy csak néhány kellemes ünnepi percet szereznek Nektek:

7-christmas_packaging_design.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr686954511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása