Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Nyár végén is szabadon - Facebook coverek

2015. augusztus 25. 10:37 - Zsanett Bolgár

A nyár vége felé rohamosan közeledve úgy érezheted, hogy a szabadságérzeted is véget ér. Kezdődik a suli, elhasználtad a szabadságod nagy részét, véget ér a fesztiválszezon, a féktelen bulizás, az éjszakai szabad fürdőzés és a feledhetetlen baráti beszélgetések a szabad ég és a csillagok fénye alatt...

Ha szeretnéd, hogy mindez megmaradjon az év további részében is, emlékeztesd magad rá minden nap, hogy a szürke hétköznapok, borongós idő ellenére magadban őrzöd azokat a pillanatokat, amelyek téged szabaddá tesznek. Nincs is jobb mód erre, mint Facebook coverként elhelyezni Facebook oldaladon, hiszen nap mint nap látogatod, és így biztosan újra átjár az az életérzés, amely tovarepít a nehézségeken. A Facebook oldaladon keresztül még barátaidat is emlékeztetheted a közös nyári megélésekre. Szabadság! Szeretem! Csak kreatívan! Biztosan nem csak én érzek így, ezért összegyűjtöttem ebben a témában néhány Facebook covert, amelyből tudtok szemezgetni, ötletet meríteni:

1370192353feet.jpg
freedom.jpg



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr577732542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása