Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

5 tuti befutó grafikai trend 2019-ben

2019. január 15. 17:28 - Zsanett Bolgár

Jobb, ha tisztában vagy velük

Az illusztrálás, a grafika és a kreatív tartalmak területén meghatározni, hogy milyen trendek várhatóak, kicsit lutri, hiszen ez az a terület, ami határokon ível át, így számtalan esélyes irányzat szóba jöhet. Ebben a bejegyzésben mégis megpróbálkozom összeszedni 5 olyan trendet, amelyekkel tuti nem fogsz mellényúlni tervezőként, hiszen már 2018-ban elkezdték uralni a terepet, így nagy valószínűséggel 2019-ben is vírusszerűen terjedni fognak. Nem azt mondom, hogy kövesd őket, ha megvan a saját irányod, de biztosan hasznos lesz tudnod, hogy ezek itt vannak és kopogtatnak az ajtódon.



ezyg7ktmkzr2gzwlrk6t9e-650-80.png

1. Élénk színek és egyszerű formák

A márkaépítés, a reklám és a csomagolástervezés területén továbbra is az egyszerűsítés és a csökkentett ábrázolás a trend, annál jobb, minél figyelemfelkeltőbb, akár oda nem illő vagy egymással nem párosítható színekkel dolgozol. A felesleges információk eltűnnek, a hatékonyságon van a hangsúly.

rpqldyh6rvfmqeyyxudbxd-650-80.jpg

dtgpipxvsgkwzdevrgvrrd-650-80.jpg

2. Organikus és hand made

Egyre nagyobb teret nyer magának az organikus, újrahasznosítható és a kézzel készített vonal. Ennek főleg azért örülhetünk, mert nagy hangsúlyt kaphat a nemzetiség is. Hazai kultúránk nagy hagyományokkal rendelkező múltja végre ismét hódíthat. Éljen Magyarország! Éljen a népművészet!



magyarnota.jpg


vyxh3h3vkegzxpmdudkatd-650-80.jpg

3. Mókás és absztrakt

Az egyszerűsítés és letisztult vektoros illusztrációk mellett az absztrakt is helyet kap. Csomagolások tervezésénél egyre jobban előtérbe kerül minden, ami viccel és elvont, a lényeg, hogy ne legyen unalmas. Fontos, hogy tartsuk az egyensúlyt, még a jóízlés határán belül mozogjunk!

gegy9xtvjlz9usqbmbdc6m-650-80.jpg
shj3srcnsf2wzd6stcnpid-650-80.jpg

4. Játékos és szórakoztató

Hagyjuk a depressziót és a lehangoló műveket, szárnyaljunk szabadon és legyünk játékosak! Szórakozzunk a papíron, a monitor előtt és az életben is!

 u2wpvzcrjb5tdfq3u2gzjd-650-80.jpg

afxyzkdf3xbd95yqzvgyed-650-80.png

5. A 90-es évek stílusa

Le a 80-as évekkel! Legalábbis addig, amíg tarol a 90-es! Most itt az időnk! Mi, akik a 90-es években kezdtük a valódi életet, a függetlenedést és az önállóságot, újraélhetjük a gyerekkorunk! Igaz már felnőtt fejjel, de mégis gyermeki ártatlansággla és gondolatokkal. Elő a színes zoknikat és irracionális álmokat!

wqxexpkmk6mjkwyn8usadm-650-80.jpg

2xxe6qxkd9ray5qasfgdgd-650-80.jpg

Ha hasznosnak ítélted az összeállítást, akkor menj ki a nagyvilágba, és alkoss! Alkosd meg a Te 2019-edet! Legyen benne sok nevetés, összemosolygás és az a bizonyos borzongás! Hajrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr3514564896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása