Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Ha a kutyám óriás volna...

2015. augusztus 17. 15:20 - Zsanett Bolgár

Jeong Woojae mesés alkotásai egy olyan világba repítenek bennünket, ahol az arányok megfordulnak egy varázsütésre vagy varázsecsetre... A fiatal művész 1983-ban született Koreában. Jelenleg szépművészetet tanul. Jeong művészete bájosan és játékosan jeleníti meg az ember és állat közötti köteléket.

11836801_991348507576810_1266971843738305433_n.jpg


Jeong festményeivel szeretné felkelteni az emberekben ismét a természet és a természet szülöttei iránti tiszteteletet, szeretne vágyat ébreszteni egy szebb és tisztább életre. Ha egykor harmónia uralkodott ember és természet, ember és az állatok között, miért ne lehetne visszahozni? 

A mindennapokban úgy tűnhet, hogy az ember-állat, gazda-kutya párosban az ember az uralkodó, az ember az, aki a legtöbbet adja, tanítja az állatnak, viszont ha jobban belegondolunk, akkor ez gyorsan átfordul. Hiszen mennyi mindent tanulhat az ember négylábú társától? Kedvenceink türelemre, hűségre, elfogadásra, feltétel nélküli szeretetre tanítanak bennünket. Felébresztik a mélyen szunnyadó gondoskodó, nevelő vagy akár játékra hívó ösztöneinket. 

Nézzetek meg néhány alkotást az ifjú művésztől! 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr817712874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása