Zen Cloud

PR - Marketing - Social Media

Lélektöltő menet a Sztúpánál

2019. január 20. 17:46 - Zsanett Bolgár

Osmo videó Iphone Xs-sel

“Élj egy kifogástalan, becsületes életet, hogy akkor, amikor megöregszel, és visszatekintesz, még egyszer örülhess az életednek” - tanácsolja a Dalai Láma.

 

Az életben minden múlandó és a változás szele hatja át, ostobaság tehát a ragaszkodás. Inkább élj könnyedén, és ha visszatekintesz, akkor mosolyogj! Mi is ezen vagyunk. Igyekszünk az élet minden pillanatát a jelenben megélni, és mindazt megosztani veletek, ami kellemes és érdekes vagy tanulságos lehet számotokra is. 

 

Legutóbbi kirándulásunkról egy kis videó foglalja össze a legfontosabb pillanatokat, amelyet a DJI Osmo Mobile 2 segítségével vágtam össze Nektek. Még mindig vallom, hogy ez az eszköz rendkívül nagy segítség a kreativitással élőknek és azoknak, akik telefonukkal amúgy is mindent megörökítenek. Ha már így teszünk, legyen az egyedi és kreatív! A tari Sztúpa pedig megérdemli a figyelmet akárhányszor arra járunk, hiszen örök értékeket képvisel azokban az időkben, ahol az értékek már nem jönnek szembe velünk, hanem keresnünk kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zencloudmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr2814575808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása